Siyavuşpaşa İlkokulu

Belgegeçer : 0 212 442 07 62
WEB http://siyavuspasailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Siyavuşpaşa Mah. Barbaros Cd. Okul Sk. No1 Bahçelievler/İstanbul
VİZYON : SİYAVUŞPAŞA İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. Siyavuşpaşa İlköğretim Okulunu, okul paydaşlarım ızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren ; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; evrensel normlara eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır. İLKELERİMİZ • Objektiflik • İnsana Saygı • Bilimsellik • Sürekli Eğitim ve İyileştirme • Takım Ruhu • Adil Olma • Çağdaş Eğitim Anlayışı • Özgür Düşünebilen Birey
MİSYON : SİYAVUŞPAŞA İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Misyon bir kurumun varlık sebebidir. Niçin varız sorusunun cevabıdır. Bizler varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Buradan hareketle "Sevgi", "saygı ve güven"ortamında "çalışma azmi" ve "Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu" ile ?Başarı" ya ulaşmak için çalışan, milli ve evrensel değerlere bağlı, başarılı ve mutlu insanlar yetiştirmek ve onlara içinde bulundukları yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : ikili
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : Sabahçı öğrenciler 7.30 da derse başlar 12.30 da biter. Öğlenci öğrenciler 12.40 da derse başlar 17.40 ta biter.
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Bahçelievler Belediyesi Karşısı.
Yerleşim Yeri : Siyavuşpaşa Mah.Barbaros Cd.Okul.Sk.NO1 Bahçelievler/İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :